Desi tema lui Lucian imi place in continuare tare mult, am decis sa mai fac o schimbare de template, asa ca incepand de azi, cu ajutorul baietilor de la DeeFuse am realizat un nou facelift al blogului.
Multumesc de ajutor Cristi, am mai schimbat ce ati facut voi prin anumite locuri (deja cred ca l-am suparat :D, vine mail cu observatii), pe voi va astept cu idei si comentarii despre noul look (a se citi “let the critics come to me” :D)

Later-edit la 26.11.2008. In caz ca cineva va mai citi vreodata acest post….: Lucian Marin este autorul fostei teme de WordPress pe care am folosit-o pana acum pe blog, The Journalist.
Din considerente de pozitionare si indexare, mare parte din structura implementarii temei a fost pastrata (HTML, dimensiune cod etc), de aici si parerea lui Lucian ca tema i-a fost copiata. Asa cum si Lucian a tinut sa precizeze, in actuala tema a ramas inclusiv fisierul readMe.txt al temei The Journalist, lasat de catre programatorii FYB pentru referinta. (lucru la care se pare ca am gresit funcie de reactia lui…)
Sper ca problema s-a clarificat, imi cer scuze fata de Lucian daca i-am creat probleme, imi pare in acelasi timp rau de reactia lui putin deplasata (comentariile de mai jos spun cam totul)