Venita de la Gusti Roman, imi dau si eu cu parerea si pasez mai departe:

  1. Care crezi ca a fost cea mai tare poveste pe 2006 in internetul romanesc?

    In general, pentru .ro, 2006 a fost un an al staganrii .ro-ului, neexistand initative notabile, poate doar cei de la GSP sa fi reusit sa miste putin prin noile site-uri, dar unde mai e de lucru. In rest, prea multe site-uri fara continut, SEO fals, trafic adus cu forta pe site, campanii publicitare prea agresive.

    Pentru noi, la FYB Romania, 2006 a fost anul Internetics, acolo unde am castigat un premiu. Criticat, ironizat si multe altele concursul este inca singura manifestare de gen de la noi, si reflecta calitatea site-urilor romanesti cred eu.

  2. Daca 2006 a fost anul blogului in Romania, cum o sa se numeasca 2007?

    2007 ar trebui sa fie anul Google in Romania, daca zvonurile din ce in ce mai insistente se confirma. Toti parametrii .ro se vor schimba, in bine. Probabil ca va fi anul site-urilor de comunitate si continut generat de vizitatori (includem si blogurile aici?)

  3. Ce vrei cel mai mult sa creezi pe Internet in anul asta?

    2007 vreau sa fie anul consolidarii FYB pe piata romaneasca, care se apropie de o maturitate atat de asteptata de multe companii care activeaa pe moment doar pe piata din afara tarii, printre care si noi.

Pareri asteptate de la Christiansen, Victor, si un utilizator intens al Internetului, Gabi Dinescu, sa vedem cum vede si un utilizator obijnuit situatia