Gata cu una din cele mai grele zile din an (oh well, o zi si o noapte full). 123Flori.ro vs. Valentine’s 2011, meet 2010 🙂 :

  • Numar de comenzi in crestere vs. 2010 cu 80% (tineti cont ca 14 Februarie 2010 a fost duminica, s-au livrat mai putine flori online)
  • Incasari in crestere vs 2009 cu 21%
  • Valoarea medie comanda vs. 2009: scadere de 31%. Factori multiplii pentru aceasta scadere: promotii + multe comenzi venite din timp cu discount, produse cu compozitie mai simpla si ultima pe lista cu voia dumneavoastra, criza.
  • Comenzi acceptate pana la ora 14, problemele eterne cu furnizori care tin sa ne aduca aminte ca facem “biznis” in Romania. Preferam in continuare sa nu livram decat sa livram flori proaste. Va veni vremea cand le vom face “pa” dar pana atunci…. strangem din dinti si mergem mai departe.

In ordinea numerelor de pe tricou, multumesc lui Alex, Tudor, Iulia, Ileana, Flori, Ilie, Cristi, Sandu, Take, Iulian, Dana plus unei fete dulci care nu s-a suparat pe noi pentru ca am uitat sa-i livram si o cutie de Raffaello 🙂
Dar mai ales trebuie sa va multumesc VOUA, celor care ati avut inca o data incredere in noi.