Doamnelor si Domnilor,
Cu mare placere va anunt ca demaram competitia Tenis 4.0, a patra editie a deja celebrului turneu de tenis al burtosilor dar pasionatilor de prin birourile bucurestene (si nu numai). 🙂
Pentru ca Adi nu are timp de problemele organizatorice, preiau eu aceasta povoara (placuta de altfel) asa ca va astept cu inscrieri pe mail la mircea at scarlatescu punct ro pe cei care inca nu ati cofirmat prezenta (sau prin comentarii aici, e la fel de bine), va propun ca inscrierile sa aiba loc timp de aproape o saptamana, deci pana pe 20 Septembrie inclusiv, urmand ca pe 21 Septembrie sa realizam si tragerea la sorti (cu numar de grupe si numar de participanti in grupe functie de cati inscrisi avem. Pe moment propun sa pastram formatul de la 3.0, dar vedem in cateva zile numarul de doritori).
Promit sa revin cu un regulament evident preluat din editia anterioara (pana duminica), deci daca aveti lucruri ce vi se pare ca trebuie modificate va astept tot pe mail.

A, si sa nu uit, de cateva tot luni tot imi spun grei ai online-ului romanesc ca Vlad, Ionut sau Cristi ca vin sa bage un tenis, deci baieti, chiar vreau sa va inscrieti, la fel cum mi-ar place sa-l vad pe Vladimir alaturi de noi sau de ce nu pe Bobby care are inclinatii sportive (fotbalistice mai mult dar … nu e prea tarziu si pentru un tenis :D) sau Iulian

PS. Si da, cu baietii de la FYB promit si un site al competitiei cat mai curand. Daca nu va fi gata la timp pentru 4.0, atunci de la 5.0 sigur….

PPS. Ideea asta e la dospit de mult: vreti si un campionat de dublu?