Pentru ca Arhi s-a suparat pe mine ca il laud prea mult pe Fusu, si ca sa nu stea toata lumea cu sufletul la gura daca e sau nu vorba de vreo achizitie sau cine stie ce, hai sa va lamuresc si aici, nu doar prin comnetariul de la postul original:

Nu, Fusu nu m-a cumparat, nici ‘moral’, nici material, nici sub o alta forma (desi Calin, daca vrei, la Blogaria 3 tip si eu la tine ‘vreau finantareeeeee‘ poate ‘iese’ ceva frumos). Am scris destul de mult despre el si despre neogen, mi se pare perfect normal avand in vedere ca il consider ca fiind unul din cei mai importanti oameni din industrie, si deci cei mai interesanti.
Dupa cum puteti vedea in arhive si prin taguri, la fel am facut-o si cu Orlando si MPI, Vlad Stan si Vodanet sau mai nou Sergiu Biris si al lui Trilulilu dar si bloggeri de succes ca Zoso (mai putin Arhi, my bad…).
Uneori am scris mai bine, alteori am gresit, dar am incercat ca fata de fiecare sa fiu corect si sa relatez evenimente asa cum le vad eu, fara interventie si influenta din partea lor (pe cat posibil), nu de alta dar suntem toti implicati in acelasi fenomen cu mai mult sau mai putin succes, si deci nu vad o problema in a prelua si comenta diferite fatete ale acestuia

Nu am scris posturi platite nici de ei, nici de altcineva (cu exceptia campaniei Blogvertising daca tot am ajuns la acest capitol) si aceasta va ramane politica mea pe acest blog; daca nu sunt pe gustul tuturor, asta e, nu poti multumi pe toata lumea.
Dar ca veni vorba de asta, cei care din cand in cand m-au criticat au inteles si punctele mele de vedere ceva mai tarziu, cand am vorbit fata in fata sau cand am comunicat via email sau instant messengere; lor le multumesc pentru ca au avut rabdarea si interesul sa ma asculte si corecta cand a fost cazul (ca si acum dealtfel, totul s-a rezolvat foarte repede dupa o scurta explicatie)

Si daca tot am dat-o in posturi serioase, incepand de maine si pana la finalul anului am sa incerc sa va prezint cat mai bine ce a insemnat 2007 pentru mine si pentru FYB, cum si ce s-a materializat in 2007 si ce a ramas restanta pe 2008….

Later update: Am intarziat cam mult cu review-urile din cauza lipsei conexiunii la Internet. Revin cat mai repede posibil