Cu surle si trambite (si cu o intarziere de 30 de minute) a inceput Digital Marketing Forum un eveniment interesant pentru cei din marketing si online.

Felix Tataru, Managing Director, GMP & Presedinte IAA Romania a remracat ceva ce multi in .ro scot in evidenta, lipsa de content (si site-uri) de calitate intr-o piata care dupa parerea lui poate absorbi peste 10 milione de Euro in 2007 din advertising. Dupa cum spuneau unii, daca scoti porn-ul si DC++ din Romania ramai cu …. nimc. O tragere de maneca pentru noi cei ce ar trebui sa producem content ceva mai bun.

Wim Vermeulen, Director of Digital Innovation, Ogilvy Central & Eastern Europe ne-a povestit despre new media si schimbarile ce au loc in piata media care trebuie sa se adapteze la noile realitati online, la Web 2.0 si … Web 3.0! Da, 3.0, desi in Romania e greu sa-ti dai seama si ce inseamna Web 2.0 inca

Andreea Zega, Content&Multimedia Division Manager la Orange Romania inca incearca sa-si seteze laptopul pentru prezentare, poate in a doua sesiunea aflam ce are si ea de zis.

Cafea si cei gratis, evident omor in aceste minute pe acolo…. 🙂