Gata cu alegerile IAB, organizatia are conducere, ramane de vazut cand se va apuca si de treaba.

Cel mai interesant aspect insa mi se pare faptul ca aceasta adunare IAB a reusit sa scoata de sub covor mult gunoi ascuns acolo de netBridge (prin PR-ul Sorin Tudor) si Orlando Nicoara. Ce s-a intamplat saptamana trecuta in .ro-ul romanesc a intrecut asteptarile multora (recunosc, si ale mele) si mi-a dovedit ca va mai curge multa apa de Dambovita pana cand sa avem o piata matura si ‘normala’. Daca pana acum ne placea sa credem ca IT&C-ul romanesc e cumva ferit de demagogie si mai putin pueril decat alte domenii de la noi (vezi politica sau alte cele..), si ca suntem mult influentati de Vest si practicile de acolo, de cateva zile incoace concluzia mea este ca suntem departe, iar balcanismul ne domina.

Si in dulcele stil romanesc, dupa scandalul de 2-3 zile s-a asternut linistea. netBridge si-a aratat coltii, Orlando a parat destul de bine lovitura, si…. noi mergem mai departe…

Daca asa vor ramane lucrurile, ma tem ca noua etapa in care ne spune Orlando ca intram de saptamana aceasta este una in care suntem constienti de cat de jos suntem si nu facem nimic in aceasta privinta.

What’s wrong with this picture?